°o.O--HePhEpSi--O.o°
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

FıKrAlAr

2 posters
YazarMesaj
Cemreci
Admin
Admin
Cemreci

Kadın Mesaj Sayısı : 650
NerdeN? : İstanBuL
SeNdE bİrŞeY sÖyLe : ¢ємяєуι ѕєνιуσяυm
ADıN : şєששคl...
Ruh halin : FıKrAlAr 1607
En Sevdiğin Grup Hepsi Üyesi : ¢ємяє

FıKrAlAr Empty
MesajKonu: FıKrAlAr   FıKrAlAr EmptyC.tesi Nis. 26, 2008 12:50 pm

Bir gün bir bilim adami yilbasi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis.

En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus:
-"Bunlar neden böyle zipliyorlar?"
-"Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar." demis

Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus.
-"Sen neden ziplamiyorsun?"
-"Ben tavaya yapistim..."
SÜRÜCÜ TEMEL
TEMEL BİR GÜN MOTORSİKLET KURSUNA KATILMIŞ.ORADA MOTORSİKLETLERDE 1 FAR OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ.AKŞAM İLK TRAFİĞE ÇIKIŞINDA KARŞISINDAN 2 FARLI BİR ARAÇ GELİYORMUŞ.TEMEL DEMİŞ;BEN ŞU İKİ MOTORSİKLETİN ARASINDAN GEÇEYİM DEMİŞ....... HASTANELİK OLMUŞARABAYA ÇARPMIŞ
Teyzesiyim
Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür. Bebeğe bakan doktor: - "Bu çocuk iyi gıda almıyor", der ve kadına dönerek: - "Lütfen soyununuz", diye rica eder. Soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol eden doktor: - "Düşündüğüm gibiymiş hanımefendi" der, "sizin hiç sütünüz yok." Kadın: - "Tabi olmaz doktor bey", der. "Ben çocuğun teyzesiyim..."

Temel ve Maymun
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

Temel'in oruç fıkrası

Dursun Temele sormuşUşağum oruçlu oruclukaç hamsi yiyepiliyorsun?Temel-100 tane demiş.Dursun:Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin demiş.Bu espiri Temelin hoşuna gitmiş.Yolda Cemali görmüş ve hemen sormuş:Uşağım oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyepiliyorsun Cemal:50demiş. Temel:Ha uşağım 100 deseydun sana müthiş bir espiri yapacaktum demiş

Duvara işeme hadisesi

Kizin babasi erkek çocugun babasi ile konusmaktadir:

- Sizin oglan bizim duvara isemis.
- Çocuktur, ne olur ki?
- Iyi ama, çisiyle bizim kizin adini yazmis.
- Demek ki, bizim oglan senin kizi seviyor.

Kizin babasi hiddetlenerek:

- Iyi ama birader, yazi bizim kizin el yazisi.

Otamatik lamba fıkrası

Adam geç saatte zil zurna sarhoş eve geldi. Karısı uyuyordu. Tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra karısının yanına geldi ve kadını uyandırdı.
- Karıcığım,
- Ne var ?
- Sen ne mükemmel bir kadınsın be, birtanesin.
- Ne oldu gene ?
- Ne olacak tuvaletimize o otomatik lambayı ne zaman taktırdın ? Harika olmuş.
- Ne diyorsun sen ne lambası ?
- Valla ne bileyim hayatım, tuvaletin kapısını açınca ışık yanıyor kapatınca sönüyor.
Bu duyan kadın öfkeyle yerinden fırladı :
- Allah belanı versin pis sarhoş yinemi buzdolabına işedin !

500 Kuruş

birgün ali annesinden 500 kuruş ister annesi 500 kuruşu ne yapacaksın diye sorar ali bir yaşlı adama verecem der annesi nerdeymiş bu yaslı adam der ali de şu kosede dondurma satan adam diye cevap verır
http://www.hephepsi.yetkinforum.com
GüLÇiN-éZGi
Admin
Admin
GüLÇiN-éZGi

Kadın Mesaj Sayısı : 29
NerdeN? : Giresun
ADıN : Ezgi
Ruh halin : FıKrAlAr 1607
En Sevdiğin Grup Hepsi Üyesi : güℓçιη

FıKrAlAr Empty
MesajKonu: Geri: FıKrAlAr   FıKrAlAr EmptyC.tesi Nis. 26, 2008 4:16 pm